Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

Buvol africký

Buvoli žijí většinou v malých stádech čítajících myximálně deset jedinců. Na otevřených plochách se však můžme setkat i se stády s více než 1000 kusů. Taková skupina se však člení na mnoho menších podskupin, které vedou samice a samci s nejvyšším postavením. Den tráví buvoly nejraději povalováním v bahně.

lebka buvola

 

 


Autor: prirodnik | Datum zveřejnění: 8. 02. 2015 - 17:13 | Rubrika: Savci





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.