Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

Papoušek šedý

Papoušek šedý žije v tropických deštných pralesech střední a západní Afriky. Patří k největším papouškům kontinentu a je schopen naučit se mluvit. Nenapodobují přitom jen jednoduše lidskou řeč, někteří jedinci jsou po pravidelném tréninku schopni dokonce spojovat slova s předměty.

ěty

 


Autor: prirodnik | Datum zveřejnění: 27. 01. 2015 - 19:36 | Rubrika: Ptáci





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.