Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

Herkules antilský

Herkules antilský je vedle tesaříka největšího (titána obrovského) největší brouk na světě. Žije v deštných lesích Jižní Ameriky. V závislosti na vlhkosti vzduchu se mění barva jeho krovek. Čím vlhčí vzduch, tím tmavěji se zbarvují jeho krovky.


Autor: prirodnik | Datum zveřejnění: 12. 02. 2015 - 13:08 | Rubrika: Hmyz





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.