Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

DÝŇOVÁ POLÉVKA S RAJČATY

Na třech lžících oleje osmahneme velkou pokrájenou cibuli, přidáme 600 g dýně hokaido pokrájené na kostičky, osolíme, okořeníme dobromyslí a několik minut opékáme. Zasypeme třemi lžícemi celozrnné špaldové mouky, ještě chvíli mícháme a jakmile se obsah hrnce začne připalovat ke dnu, přidáme 600 g oloupaných a pokrájených rajčat. Zalijeme 1 l zeleninového vývaru a vaříme půl hodiny. Můžeme zahustit lžící Hrašky. Hotovou polévku rozmixujeme a podáváme s čerstvě upečeným chlebem.

P3060124P3060127

Autor: janatkablog | Datum zveřejnění: 18. 03. 2018 - 18:21 | Rubrika: polévky
s obrázky





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.