Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

CELEROVÉ ZELÍ

1 celer, 1 cibule, ocet, sůl pepř, špek nebo sádlo, citr.šťáva, 1 -2 PL mouky hladké, kmín celý

 

 Oloupeme, nastrouháme nahrubo jednu bulvu celeru, zakápneme citrónovou šťávou, dáme do kastrólu a zalijeme vodou jen po vrch zelí, přidáme kmín. Dáme podusit asi 10 minut. Vedle na pánvi orestujeme špek, přidáme cibuli na kostičky, osmahneme, zasypeme moukou a uděláme jíšku. Jíšku vlijeme do celeru, necháme 10- 15 minut podusit a dochutíme octem, solí, pepřem.

P3180002P3180004

Autor: janatkablog | Datum zveřejnění: 18. 03. 2018 - 16:53 | Rubrika: hlavní jídla
s obrázky





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.