Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

KOŇSKÁ KÝTA V HOŘČIČNNÉ OMÁČCE

4 plátky kýty  2 cibule  4 PL hořčice ( 2 na potření 2 do výpeku  )  sůl pepř sušený česnek granulovanou jíšku sádlo

 

Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem, potřeme hořčici.

V tlakovém hrnci rozpálíme sádlo, přidáme cibuli na kostičky, osmahneme,  poté maso zprudka osmahneme, podlijeme vodou a dáme dusit do měkka.

Maso vyjmeme z hrnce, do výpeku přidáme hořčici, zasypeme jíškou necháme provařit, vrátíme maso, prohřejeme a podáváme s domácím kynutým knedlíkem.

P4250003P4250005P4250015

Autor: janatkablog | Datum zveřejnění: 28. 04. 2017 - 14:38 | Rubrika: hlavní jídla
s obrázky





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.