Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

KVÁSKOVÉ BUCHTY

Půl dne předem připravit kvásek:  40 g žitného kvásku 80 g vody 130 g hladké mouky.

Po vykvašení kvásku zadělat těsto:  150 g mléka 250 g připraveného bílého kvásku 1 vejce 50 g másla / Hery 1 lžička citronóvé šťávy 50 - 60 g cukru 1 vanilkový cukr 100 g hladké mouky 250 g polohrubé mouky 1/4 až 1/2 lžičky soli.

V pekárně program těsto. Pak naplníme buchty a necháme kynout asi 1 1/2 - 3 hodiny (podle teploty).

P3140126P3140127

Autor: janatkablog | Datum zveřejnění: 28. 04. 2017 - 13:20 | Rubrika: koláče
s obrázky





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.