Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

PŘÍRODNÍ KRKOVICE

Maso naklepeme, posolíme, popeříme, přidáme gyros koření. Z prudka opečeme a poté dodusíme do měkka. 

Houby podusíme na másle a na cibulce, přilejeme bílé víno 50 ml, necháme vypařit a zalijeme smetanou a vaříme do zhoustnutí.

Příloha  domácí hranolky.

 

       brambory sůl voda  olej

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky.

  2. Dáme do hrnce a propláchneme třikrát v čisté vodě, poté zalijeme, přidáme 1 kávovou lžičku soli a dáme vařit do měkka.

  3. Scedíme a přendáme na plech s utěrkou, necháme zcela vychladnout.

  4. Rozpálíme olej a smažíme do křupava.

PA270069

Autor: janatkablog | Datum zveřejnění: 19. 04. 2017 - 21:06 | Rubrika: hlavní jídla
s obrázky





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.