Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

HLÍVA JAKO ŘÍZEK

Hlíva ústřičné(jen kloboučky- nožičky použijeme pod maso nebo na sušení) 150 g kukuřičné mouky do těstíčka trochu mouky na obalení hlívy 2 žloutky 1 lžička sušeného česneku trochu teplé vody na zředění sůl

Z vajec, kukuřičné mouky, sušeného česneku, špetky soli a vody vyšleháme těstíčko husté asi jako kapání do polévky. Podle hustoty přidáme mouku, pokud je řídké, nebo vodu, pokud je husté.

Hlívu obalíme nejdříve v mouce a následně v těstíčku a smažíme na mírkém ohni z obou stran dorůžova.
Podáváme s bramborovou kaší.

P4120001

Autor: janatkablog | Datum zveřejnění: 18. 04. 2017 - 22:45 | Rubrika: hlavní jídla
s obrázky





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.