Přihlásit seRozcestník blogůChci také blog      
záhlaví

Úprava nastavení ve vytvořeném světě

Občas se stane, že potřebuje upravit nastavení ve světě, který již nějakou dobu hrajete. Pro nové hráče může být úprava nastavení docela oříšek a tak je zde tento návod :).

Nejdříve je nutné otevřít herní nabídku pomocí klávesy Esc:

Nastavení otevřete pomocí ikonky  :

Zde můžete upravit jméno (první pole), popis (druhé pole) a heslo (poslední pole). Pomocí tlačítka OK změny uložíte.

Kliknutím na tlačítko Advanced Options otevřete další nastavení světa:

  • Everyone Defaults to Visitor - vhodné pokud si nenastavíte heslo, protože každý hráč, který se připojí bude Návštěvníkem (oprávnění uživatelů může vlastník světa kdykoli změnit) a nebude moci váš svět měnit, bude se moct pouze podívat na vaše výtvory a procházet se po vašem světě
  • PvP Disabled - vypne možnost bojovat s jinými hráči na serveru (hráči si nemohou ubližovat, ani náhodným úderem mečem :))
  • Explosives Disabled - vypne výbušniny (bomby, tnt, ...)
  • Peaceful Mode - mírumilovný herní režim - nepřátelské zvířátka / příšerky se nebudou ve vašem světě objevovat - toto nastavení se dá změnit pouze při vytváření nového světa - nyní již nelze změnit
  • Recipes Don't Carryover - recepty, které jste objevili v jiném světě se do nového nepřenesou (začnete opět bez receptů a budete je muset znovu objevit) - toto nastavení se dá změnit pouze při vytváření nového světa - nyní již nelze změnit

Tlačítkem Confirm potvrdíte a uložíte nastavení.

Dále můžete změnit náhled vašeho světa - kliknutím na ikonku  u aktuálního obrázku, vyvoláte "fotoaparát":

Přesuňte se na místo, které se vám líbí, nastavte kameru a stiskněte F - hotovo, náhled světa je změněn :-).


Autor: creativerse | Datum zveřejnění: 23. 02. 2016 - 19:49 | Rubrika: Návody a rady





Komentáře

Přidat komentář

Zbývá 1000 znaků.